Monsternederlaag voor Meeuwenplaat bij Hillegersberg

4

Ondanks dat er pittig is getraind deze week werd enigszins behoudend gedacht wegens een aantal blessures die verscheidene spelers beletten te spelen en vooral de achterhoede bleek geteisterd.

Toch kan en mag dit niet als excuus worden aangedragen voor de monsternederlaag die Meeuwenplaat leed bij de technisch en tactisch vaardige ploeg van Hillegersberg.

De eerste helft werd Meeuwenplaat overrompeld en al na vijf minuten stond de 1-0 op het scorebord. Vrijwel de gehele eerste helft was Hillegersberg de bovenliggende partij en het was aan keeper Steven Cijntje te danken dat de ruststand slechts 1-0 was.

De tweede helft was amper begonnen of binnen een minuut scoorde Hillegersberg de 2-0 en bleek Meeuwenplaat een geslagen ploeg. Geen moment kon de anders zo effectieve voorhoede er dreigend uitkomen en bleef Hillegersberg druk houden op de zeer zwak spelende Meeuwen achterhoede. De stand liep steeds verder op en de Hillegersberg voorwaartsen sneden constant met mooie combinaties door de Meeuwen defensie.

Tussen de bedrijven door kreeg Gregorie Ott zijn eerste en tweede gele kaart dus rood en werd broer Mitchel Ott door de trainer beschermt en wisselde Mitchel.

Ondertussen verhoogde Hillegersberg de score gestaag en werd de eindstand uiteindelijk een voor Meeuwenplaat schandelijke 8-0.  Het was aan de jonge keeper Steven Cijntje te danken dat Hillegersberg de dubbele cijfers niet haalde. Hij  stortte zich met regelmaat voor de voeten van aanstormende Hillegersberg aanvallers en ontfutselde hen enkele keren de bal voor zij konden scoren.

Meeuwenplaat staat overigens op een keurige vijfde plaats dat een goed resultaat is voor een debutant. De laatste wedstrijd voor de winterstop is thuis tegen VFC.  In deze wedstrijd kunnen de Meeuwenplaat spelers zich revancheren zodat men toch met een goed gevoel de winterstop ingaat.

4 Comments
 1. Lennart Broeders zegt

  Winni, watskebeurt??

 2. Peter Eshuis zegt

  We waren er met Coal 2 en tijdens onze 3e helft dit schouwspel mogen zien. Manmanman..over offday gesproken…

 3. Hans van Leijden zegt

  lijkt barendrecht wel

 4. Rob van Gils zegt

  Ach wij hebben wel is met 9- 0 verloren hihihihi kan gebeuren nr 2

Laat een antwoord achter