Maurice Steijn: ‘Feyenoord lange tijd neergezet als ploeg die niet meer om de titel kan spelen’

1
04-11-2018: Voetbal: Feyenoord v VVV Venlo: Rotterdam Eredivisie Seizoen 2018-2019 L-R, Spelerstunnel Het licht valt uit in de Kuip en is daardoor gestaakt

Feyenoord neemt het donderdagavond op tegen VVV. In De Kuip wordt het eerder wegens lichtuitval gestaakte duel tussen beide ploegen in zijn geheel uitgespeeld.

VVV-trainer Maurice Steijn tegenover De Telegraaf: ‘Feyenoord is een tijd lang neergezet als een ploeg die niet meer om de titel kan spelen. Goed, vooral Ajax is in kwaliteit een stuk verder. Maar dat heeft met geld te maken.’

VVV-trainer Maurice Steijn was eerder in beeld om in De Kuip assistent-trainer te worden. “Ik vind Feyenoord nog steeds een schitterende club. Wie weet wat er in de toekomst gebeurt…”

1 REACTIE

  1. ja de groeten hahahahaha lollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.
    Men stelt maar een end weg hoor. Ik als de Feyenoorder van dienst gelooft in me clubje, ook als ze geen kampioen worden want clubliefde kent geen prijs.
    Wel die overtuiging en dat hoeft dus nooit sec beloont te worden he.
    In relatie tot de competitie is die nog lang niet beslist. 10 punten nu op PSV is nog wel steeds een gat dat je niet zo maar even dicht hebt en in fantasie is er van alles mogelijk.
    En Ajax mot het ook maar vol zien te houden, vooral wanneer ze onverhoopt de CL uitvliegen, wetende dat er aan het end van het seizoen wat zullen vertrekken. En die laatste potjes tegen het end van het seizoen, die zouden zo maar de doorslag kunnen gaan geven of we 3de, of 2de eindigen. En met wat de wind mee wie weet ook nog landskampioen.