Maarten Polderman lid van verdienste bij Barendrecht

6

Maarten Polderman is vrijdagavond benoemd tot Lid van Verdienste van BVV Barendrecht vanwege zijn inzet voor de voetbalvereniging.

De 66-jarige voetbaltechnicus was tijdens zijn eigen voetbalcarrière actief in de jeugd van Feyenoord, DOTO, FC Vlaardingen en geruime tijd voor CVV. Nadat die Rotterdamse club daalde in niveau streek Maarten neer op sportpark De Bongerd, waar hij zich ging inzetten voor de voetbaltechnische ontwikkeling van het vlaggenschip.

Gedurende tien jaar maakte hij als bestuurslid voetbaltechnische zaken onderdeel uit van het hoofdbestuur van de club. In die periode speelde Barendrecht onafgebroken op het hoogste amateurniveau, waarbij het hoofdklasse-kampioenschap in 2010 het hoogtepunt in zijn bestuurscarrière vormde. Na tien jaar zwaaide Maarten afgelopen voorjaar af als bestuurslid voetbaltechnische zaken. Na de officiële inhuldiging van zijn opvolger vrijdagavond werd Maarten naar voren geroepen en voorgedragen als Lid van Verdienste, wat door de aanwezige BVV-leden met een luid applaus werd bekrachtigd.

6 Comments
 1. Richard Feenstra zegt

  Van harte vriend! Nu je tijd over hebt kun je op het VR-kantoor gewoon even komen klaverjassen tegen het koningskoppel! Toch, Michel Feenstra

 2. Mischa Keemink zegt

  Prima kantoortje met prima bakken koffie

 3. Ton de Groot zegt

  Terecht

 4. Michel Feenstra zegt

  Terecht vriend! Zie je snel weer ergens!

 5. Rob de Graaf zegt

  Ik had meer verwacht dat Gerard Meijer dat zou zijn geworden .

 6. Rob van der Meer zegt

  Van harte, lijkt me meer dan verdiend !

Laat een antwoord achter