Leen’s voetbalweersverwachting:  Herfstachtig weekend met regen en wind

1

Vandaag was een zachte, onstuimige en natte herfstdag. Vooral vanmiddag regende het enige tijd stevig door. De temperatuur schommelde rond de 12  graden. Later in de middag stroomde minder zachte lucht over onze regio uit.

Komende avond en nacht vallen er enkele buien bij een krachtige tot harde wind uit het zuidwesten. Het wordt niet kouder dan 8 graden.

Morgen blijft de kans op enkele buien groot, maar er zijn ook langere droge perioden. De wind is krachtig tot hard en tijdens buien kunnen zware windstoten voorkomen tot 75 km per uur. De wind waait uit het westen tot zuidwesten. Met 11 graden blijft het erg zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht van zaterdag op zondag is de kans op neerslag nog steeds groot. Met 8 graden als minimum temperatuur is het een zachte nacht.

Zondag is er veel bewolking en de kans op enkele buien houdt aan. De wind blijft krachtig tot hard waaien uit een westnoordwestelijke richting. De aangevoerde lucht is iets minder zacht. Het wordt zondagmiddag 9 graden.

Begin volgende week neemt de kans op neerslag af en er volgen enkele vrijwel droge dagen. De temperatuur gaat verder terug, maar echt winters weer zit er voorlopig niet in.

Zaterdag: 60% kans op doorgaan van de wedstrijden van het 1e elftal op gras.

Zondag:   60% kans op doorgaan van de wedstrijden van het 1e elftal op gras.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op   www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

1 reactie
  1. Monique Loman zegt

    gedver

Laat een antwoord achter