HOV/DJSCR ontevreden met punt

0

Zoals elke week in deze competitie stond er ook vandaag weer een finale op het programma, FC IJsselmonde dat in punten gelijk stond met HOV/DJSCR en de 2e plaats op doelsaldo in handen had was de tegenstander van deze middag.

HOV/DJSCR zocht ook vanaf het begin de aanval maar zonder kansen te creëren en FC IJsselmonde zocht met lange ballen voor het doel op dat ene kop kansje.

Na 11 minuten brak HOV/DJSCR door en kon Rachid El Khalifi een vrije doorgang krijgen enkel vond de grensrechter van FC IJsselmonde dat geen goed idee en stak zijn vlag omhoog en de scheidsrechter van deze middag die van grote afstand het spel volgde nam het signaal van zijn assistent over waardoor dit niet mocht doorgaan.

De eerste helft hobbelde dan ook verder zonder een wedstrijd te worden en in de 38e minuut kwam FC IJsselmonde dan ook uit het niets op een voorsprong, een corner van de rechterkant bracht de luchtmacht weer in stelling en even niet opletten aan HOV/DJSCR kant bij deze corner leverde de 0-1 op wat ook de ruststand zou betekenen.

De supporters van beide kanten waren in de 1e helft niet getrakteerd op een goede wedstrijd wat je eigenlijk van beide ploegen zou verwachten.

Na rust een zelfde beeld als voor rust HOV/DJSCR dat de aanval zocht en FC IJsselmonde dat op de counter wat probeerde, in de 57e minuut was het raak voor de gastheren en Mounier Boukhari was het die de ploegen weer in evenwicht bracht door van dichtbij de 1-1 binnen te tikken, en weer ging deze keer het zoveelste vlag signaal van de grensrechter van de bezoekers omhoog en was het afwachten wat de scheidsrechter zou besluiten maar na overleg aan de zijkant keurde hij het doelpunt toch goed.

HOV/DJSCR voelde dat ze deze wedstrijd met winst konden verlaten want FC IJsselmonde werd steeds vaker naar achteren gedrukt en dat leverde in de 69e minuut weer een doelpunt op en weer was het Mounier Boukhari die de bal in het net schoot en ja hoor weer ging de vlag omhoog en weer waren alle ogen gericht op de scheidsrechter en nu vond het hij signaal van zijn assistent genoeg en zonder overleg keurde hij een terecht doelpunt af.

De bezoekers namen even de wedstrijd over maar zonder echt kansen te creëren, HOV/DJSCR moest zich even herpakken en dat deed het ook in de 81e minuut weer een doelpunt en dit keer was het Rachid El Khalifi die dacht dat hij de winnende maakte maar ja u raad het al weer stond de grensrechter te vlaggen en de scheidsrechter nam van verre afstand het signaal over en ging dit doelpunt niet door.

In de laatste minuut was het de Spaanse speler Eduardo Soler Pericas die nog een kansje kreeg maar zijn schot smoorde en vlak daarna floot de scheidsrechter voor het einde van deze in de 1e helft niet al te beste wedstrijd maar in de 2e helft een beter HOV/DJSCR dat verdiende om te winnen maar ja je krijg niet altijd wat je verdiend dus was er best wel teleurstelling na afloop in de kleedkamer maar kan wel gezegd worden dat de lijn van de 2e helft volgende week de maatstaf moet zijn om het jaar mooi af te sluiten.

Door het gelijke spel blijft HOV/DJSCR op de 4e plaats staan met even veel punten als FC IJsselmonde wat op basis van het doelsaldo op de 3e plaats staat.

Volgende week komt MSV’19 om 14:00 op bezoek in de laatste wedstrijd van 2018 de ploeg uit Montfoort won van Stolwijk met 2-1 en wil ook in de top 6 eindigen in deze competitie dus weer een volgende finale.

Laat een antwoord achter