HOV/DJSCR geeft niet thuis tegen MSV’19

0

Weer een finale deze zondag en wel tegen MSV’19 dat 3 punten achter HOV/DJSCR op de 5e plaatst stond en een ploeg die het elke club uit de top 6 moeilijk heeft gemaakt dus HOV/DJSCR was gewaarschuwd deze middag met de gedachte dat bij winst de Kampioenspoule bereikt zou worden ging iedereen er van uit dat de gastheren vanaf minuut 1 er boven op zou zitten helaas het tegendeel bleek waar deze middag.

MSV’19 drukte HOV/DJSCR meteen naar achteren en kreeg in de 9e minuut een uitgelezen kans om op voorsprong te komen , Nourdin Akachar haalde de spits van MSV’19 onderuit in het strafschopgebied en wees de scheidsrechter meteen naar de stip, de uitstekende keeper van deze middag Aitor Spetter ramde deze strafschop uit zijn doelgebied waardoor het 0-0 bleef en iedereen wel dacht dat de rol in het veld zou keren maar helaas het zat er deze middag niet echt in.

In de 33e minuut was het wederom Nourdin Akachar die in het strafschop gebied zijn tegenstander volgens de scheidsrechter niet reglementair afstopte en weer wees hij naar de stip en helaas voor HOV/DJSCR ging dit buitenkansje er wel in en zo stond het 0-1 .

HOV/DJSCR kreeg ook de kans op de gelijkmaker goed doorzetten in het strafschopgebied en het was Rachid El Khalifi die de 1-1 maakte , maar de scheidsrechter keurde het doelpunt af wegens buitenspel en zo gingen beide ploegen de rust in met een 0-1 voorsprong voor de bezoekers uit Montfoort.

In de 2e helft deed HOV/DJSCR er een tandje bij en probeerde veel druk te zetten op de verdediging van MSV’19 dat even de kluts kwijt was en daardoor kwamen er kleine kansje voor de thuisclub maar dit mocht niet baten, na 20 minuten in de 2e helft kwam MSV’19 een beetje onder de druk uit en zorgde voor veel gevaar waar Brahim Miskukukuh zijn verdedigers aanspoorde om niet te verslappen en waar op vele momenten HOV/DJSCR een engeltje boven het veld had want elk schot van de bezoekers ging maar net naast of op de paal en als dat niet gebeurde was het Aitor Spetter of Brahim Miskukuh die zich in het strijd toneel worp en de bal weg kaapte voor het hoofd of voet van de tegenstander.

Na 86 minuten spelen was het over voor HOV/DJSCR want slecht verdedigen aan de rechterkant op de achterlijn waar eigenlijk de bal niet meer mag voorkomen maar helaas gebeurde dat wel en via het been van de keeper werd het 0-2.

De scheidsrechter vond het na 90 minuten genoeg en floot af en de blijdschap bij de bezoekers heel groot en bij HOV/DJSCR zeer teleurgesteld zeker nadat de uitslagen op de andere velden door kwamen en bleek dat een punt vandaag genoeg was geweest om je in de kampioen competitie te spelen.

De vroege winterstop breekt aan voor HOV/DJSCR met daarin nog een trainingskamp naar Marrakesh en de gedachte dat uit de laatste 2 wedstrijden uit deze competitie nog 1 punt nodig is op 27 januari hervat de competitie met de uitwedstrijd tegen Blijdorp .