Frank Kuijl ziet af van verlenging bij Den Hoorn

0

Frank Kuyl maakt het seizoen af bij zondag eersteklasser sv Den Hoorn, maar is geen kandidaat voor een nieuwe voetbaljaargang. Dat heeft hij het bestuur van de club dinsdagavond laten weten.

Het bestuur van sv Den Hoorn liet eerder weten eventueel uit te kijken naar een trainer voor volgend seizoen, maar dat ook de huidige trainers, Frank Kuyl en Ronald Hes, ook kandidaat zijn. Frank Kuyl, die net zijn trainerslicentie met vijf jaar zag worden verlengd, is echter geen kandidaat. ,,Ik heb gezegd na dit seizoen te stoppen”, laat hij Haaglanden Voetbal weten. ,,Ik kijk wel wat er op mijn pad komt, op de achtergrond speelt er wel wat.”

Cursus

Frank Kuyl kwam dit seizoen bij sv Den Hoorn, omdat Ronald Hes niet over de vereiste papieren beschikt om een eersteklasser te trainen. Ook Hes zou kandidaat zijn voor de trainersfunctie komend seizoen, maar dat is dan weer afhankelijk of hij wordt toegelaten tot de cursus UEFA A. Daarover heeft Hes deze maand een gesprek in Zeist.