Derby van Hellevoetsluis om 17:00

1

Aanstaande zaterdag staat er in Hellevoetsluis een echte kraker op het programma. Nummer 3 Nieuwenhoorn  neemt het op tegen de nummer 5 Hellevoetsluis. Het verschil op de ranglijst is slechts een punt.

Na in de eerste periode wat punten te hebben laten liggen, zijn beide Hellevoetse ploegen de tweede periode voortvarend begonnen.

Hellevoetsluis heeft met 0-1 van Strijen gewonnen en vorige week, in de streekderby tegen Zuidland, haalden de RoodWitten met 5-2 uit tegen Zuidland.

Nieuwenhoorn won twee weken geleden met 4-1 thuis van de amateurs van Sparta en afgelopen zaterdag moest CWO er aan geloven met 0-5. Kortom, zaterdag staan er twee ploegen tegen elkaar die in vorm lijken te zijn en er alles aan willen doen om voor even “de beste van Hellevoet” te zijn.

De wedstrijd begint om 17:00 op het complex van Nieuwenhoorn.

1 REACTIE