‘AS Roma zet in op komst Vilhena’

46
Foto: Mischa Keemink

Tonny Vilhena maakt de laatste weken indruk bij Feyenoord en is al jaren in beeld voor een vertrek. De middenvelder bleef Feyenoord echter trouw en staat ook deze winter weer in de belangstelling van internationale clubs.

Corriere dello Sport meldt dat AS Roma nadrukkelijk in beeld is om de middenvelder deze winter van Feyenoord over te nemen. Vilhena, inmiddels 23 jaar, heeft in De Kuip nog een contract tot 2020. Daardoor zou Feyenoord nog een aanzienlijk bedrag voor Vilhena op kunnen strijken.

Donderdagavond opende Vilhena tegen VVV de score. Ook bij het Nederlands elftal maakte Vilhena indruk door zijn invalbeurten.

46 REACTIES

  1. Ik gun hem van harte een mooie club alleen zie ik hem liever in Duitsland of Engeland voetballen. AS Roma wil hem alleen maar omdat ze in de winterstop niet te veel geld uit willen geven. Ze hebben hun oog nl. laten vallen op Sander Berge een noorse middenvelder, die ze einde seizoen gaan/willen halen. Voor Tonny betekent dit dan dat hij kan gaan banken. Dus niet doen.

  2. Liever niet dan is het middenveld helemaal klote want ayoub vind ik nog veel te licht voor dat op te vangen en clasie draaid ook nog niet op volle toeren