ADV: Ontwikkel je zaalvoetbalskills in de kerstvakantie bij Feyenoord!

0

Op zoek naar een sportieve activiteit voor in de kerstvakantie? Doe dan mee aan de Feyenoord-zaalclinics die plaatsvinden op 2, 3 en 4 januari 2019 in het Topsportcentrum Rotterdam!

Klik hier om direct naar de inschrijfpagina te gaan.

De zaalclinics van Feyenoord Soccer Schools zijn toegankelijk voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar. Deelname is al mogelijk vanaf €49,- en bij deze prijs zitten een Feyenoord Soccer Schools-shirt, -bidon en een persoonlijk deelnamecertificaat inbegrepen. Doe mee en zorg dat je het nieuwe jaar goed begint!

Gevarieerde oefeningen

Tijdens de twee uur durende clinic ontwikkel jij je zaalvoetbalskills, onder leiding van ervaren zaaltrainers. Diverse onderdelen van het zaalvoetbal, waaronder techniek, passing en positiespel, komen in gevarieerde trainingsoefeningen aan bod. Het globale programma ziet er als volgt uit:

  • Welkom
  • Training
  • Drinkpauze
  • Training
  • Afsluiting

Uiteraard is jouw familie van harte welkom om de verrichtingen vanaf de zijlijn te volgen! Meer informatie over de Feyenoord-zaalclinics lees je hier.