‘Jeugdtrainer knockout geslagen bij meisjeswedstrijd’

32

In Rotterdam-IJsselmonde is zaterdag volgens het Algemeen Dagblad een jeugdtrainer knock-out geslagen tijdens een meisjeswedstrijd. Het duel tussen de MO15 van FC IJsselmonde en CVV Zwervers liep volledig uit de hand.

De sfeer werd grimmig nadat de scheidsrechter en de trainer van CVV Zwervers in discussie gingen en de scheidsrechter daarbij geduwd werd. Toen een toeschouwer naar aanleiding daarvan het veld op stormde en de trainer de scheidsrechter een klap gaf, ging het mis. De trainer kon na behandeling in een ziekenwagen zelfstandig het complex verlaten.

De politie verwacht dat er in de zaak spoedig iemand wordt aangehouden. Ook het Algemeen Dagblad maakte een artikel over de gebeurtenissen. Dat artikel vindt u hier.

32 REACTIES

 1. Bah bah wat een misselijk makend verhaal!

  Als de waarheid nou is gewoon werd verteld!
  De trainer van de tegenpartij is niet afgevoerd naar het ziekenhuis deze meneer is lopend weg gegaan.

  Ik vind het voor de meisjes die alles hebben moeten zien het ergste!!! Ik heb zelf alles gezien dus de waarheid staat hier niet.

 2. Lijkt wel een tendens al die mafklappers en het gemep. Laf ook. Doe dat dan op straatniveau zoals ik dat gekend hebt. Wordt je vanzelf wel een grote meneer wanneer je een paar ouderen om je heen hebt die je ff influisteren dat je gewoon normaal hebt te doen of je wordt ff ondersteboven gezet.
  Weinig gewend me dunkt die schoffies en het gekloot in dat voetbal. De dwangbuis in, al zooi genoeg rondom de mooiste sport ter wereld.

 3. Heel bizar dit niets meer met voetbal te maken , Esther Louwerens , Lianne Vletter , Lyanca Verrijp , Anthara Bik vraag me wel af of dit de trainer is die wij hebben meegemaakt !! Was een bijzonder geval

 4. Eens temeer blijkt weer hoe ziek onze maatschappij is geworden. Het was niet verstandig dat een jeugdtrainer een scheidsrechter bekritiseerd en waarschijnlijk handtastelijk was. Het is ook geen voorbeeld naar zijn eigen speelsters Maar dat dezelfde jeugdtrainer KO wordt geslagen door een toeschouwer, is buitengewoon ernstig. Het voorbeeld van de Almerse scheidsrechter Nieuwenhuis die dermate werd gemolesteerd dat het hem de dood kostte, is blijkbaar nog niet bii iedereen doorgedrongen. Iemand die zich met deze affaire bezighoudt hoort in een psychiatrische inrichting thuis. Ik hoop dat verenigingen en justitie de passende maatregelen neemt.