Voormalig voetbalcomplex in Vlaardingen wordt mogelijk pretpark

1

Het voormalige sportcomplex De Vijfsluizen wordt mogelijk geen sportlocatie meer. In Vlaardingen wordt het voormalige sportpark van TSB (The Shell Boys) mogelijk een nieuw attractiepark.

ONS Vlaardingen, momenteel de grootste partij in de stad onder de rook van Rotterdam, is bezig een plan te ontwikkelen om het sportcomplex te herontwikkelen en om te turnen in een attractiepark dat de naam en look and feel van Bassie en Adriaan moet krijgen. “Ik kom uit Vlaardingen en veel van onze afleveringen zijn daar opgenomen”, vertelt Aad van Toor aan Hart van Nederland.

Fortuna Vlaardingen was een zondag vereniging, T.S.B. een zaterdag vereniging.  In 2003 zijn Fortuna en T.S.B. in goed overleg samen opgegaan, de notariële oprichtingsacte is op 3 juli 2003 gepasseerd en werd sc Victoria ’04 een feit. TSB is in 2003 vertrokken van de locatie. Het voormalige sportcomplex staat sinds die tijd leeg en is bewoond (geweest) door antikraak.