Verhaar wil met Hillegersberg hogerop: ‘De doelstelling is promotie’

0

De zondagafdeling van Hillegersberg lukt het afgelopen seizoen om via de nacompetitie naar de zondag tweede klasse te promoveren. De Rotterdammers maken in die tweede klasse een wisselende indruk maar staan na zeven wedstrijden in het linkerrijtje.

Felix Verhaar zag in de zomer veel versterking naar Hillegersberg komen en met die groep wil Verhaar meer dan alleen meespelen in de middenmoot van de zondag tweede klasse D. “De doelsteling is om mee te spelen voor promotie,” start Verhaar. “We hebben een vrije nieuwe groep met veel kwaliteiten. We moeten echter nog veel werken maar het gaat steeds beter. Dat zie je aan de reeks overwinningen en de ruime zege van afgelopen zondag op SVV.’

Aanstaande zaterdag speelt Hillegersberg (zo) in de eerste Knockout-ronde een uitwedstrijd tegen de zaterdagafdeling van FC Zoetermeer.