Van der Wal volgt Polderman op bij Barendrecht

1

BVV Barendrecht heeft Gert van der Wal aangesteld als bestuurslid voetbaltechnische zaken. De voormalig speler van het eerste elftal is daarmee de opvolger van Maarten Polderman, die enkele maanden geleden zijn vertrek aankondigde. De aanstelling van Gert als bestuurslid moet op de algemene ledenvergadering van vrijdag 30 november officieel bekrachtigd worden.

Technische Commissie

Gelijktijdig met de komst van Gert als nieuw bestuurslid Voetbaltechnische Zaken is er ook een Technische Commissie gevormd. De Technische Commissie zal binnen de BVV onder andere gaan fungeren als klankbord op voetbaltechnisch gebied, toezicht houden op het uit te voeren technische beleid en de communicatie en verbinding tussen de verschillende afdelingen coördineren en bewaken, zoals bijvoorbeeld een goede overgang vanuit de jeugdopleiding naar de senioren.

Naast Gert van der Wal namens het hoofdbestuur, zullen Rob van den Eijnden (namens de Stichting Amateurvoetbal Barendrecht), Gerard Meijer en het Hoofd Jeugdopleiding zitting nemen in de technische commissie. Die laatste positie is momenteel vacant, maar wordt waargenomen door Leen Vos. Voor de interne en externe scouting zal ook regelmatig afstemming zijn met Dammes van Wilgenburg, die als scout betrokken is bij BVV Barendrecht.