Sjaak Polak vertrekt bij SJC

0

Sjaak Polak heeft het bestuur van Derde Divisionist SJC te kennen gegeven na dit seizoen te stoppen bij de club in Noordwijk. Polak stapte medio 2017 over van zondag tweedeklasser GDA naar SJC en pakte in zijn eerste seizoen de titel in de zondag Hoofdklasse.

Polak geeft aan Omroep West tekst en uitleg over zijn vertrek na dit seizoen: ,,Mijn ambitie ligt erin om trainer te zijn in de derde of tweede divisie. Als je als club meer jeugd – zoals SJC – wil inpassen, dan kun je als club niet mee in de derde divisie. Dat vind ik jammer. Ik wilde de club zelf op tijd informeren over mijn keuze. Na twee goede seizoenen ga ik niet verder.”

In het eerste jaar op het hogere niveau heeft SJC het moeilijk. Polak is echter strijdbaar en wil afscheid nemen van de club als Derde Divisionist. Belangrijk wordt de wedstrijd na het komende vrije weekend tegen het onderaan staande De Dijk. Wat de toekomst betreft wacht Sjaak Polak de ontwikkelingen af.