SHO 2 te sterk voor Goudswaardse Boys

1

Dinsdagavond oefende SHO 2 en Goudswaardse Boys tegen elkaar op het kunstgras van de Kikkershoek in Oud-Beijerland. In een open en sportieve wedstrijd trokken de “youngsters” van trainer Alex de Graaf duidelijk aan het langste eind.

Vooral op het middenveld veld werd de ploeg uit Goudswaard overlopen. De ruststand van 2-0 was een mininale weerspiegeling van de krachtsverhoudingen in het veld. Rowan de Visser en Dylan de Vroed zorgde voor de productie voor rust.

Na rust waar beide trainers volop wisselde liep de score verder op. Vooral het laatste kwartier konden de Boys de gaten niet meer dichtlopen. Uiteindelijk zorgeden Ferdinand Romeling, Jasper Wander en Esra Pieters voor de 5-0 einduitslag. Beide trainers waren het er over eens dat dit een goede oefening was.

Klik hier voor de overige oefenuitslagen.

1 REACTIE