Schiedams Kampioenschap bij Excelsior’20

0

De organisatie van het Schiedams kampioenschap veldvoetbal is verheugd te melden dat het kampioenschap 2019 zal plaatsvinden op het terrein van Excelsior’20. Het evenement, dat aankomend jaar alweer haar vijfde jaar ingaat, zal wederom twee dagen duren waarbij er, net als de voorgaande jaren, door de standaard elftallen en de Schiedamse jeugd wordt getreden om de prestigieuze eer.

Voorzitter van Excelsior’20, Zoran Nikolic, is in zijn nopjes met het aanstaande evenement. “Wij hebben altijd aangegeven dat wij het kampioenschap graag een keer naar Thurlede wilden halen. De gesprekken met de organisatie verliepen zeer prettig en we kijken er naar uit om ook deze editie tot een Schiedams voetbalfeest te maken. Het is voor ons een mooie opstap naar ons 100-jarig bestaan waarin er tal van activiteiten zullen plaatsvinden om en rondom de club.”

Mischa Keemink laat namens de organisatie weten. “Excelsior’20 heeft een schat aan ervaring voor wat betreft het organiseren van toernooien en evenementen. Tevens is het een unieke locatie. Wij hebben er alle vertrouwen in om weer iets moois neer te zetten.”

Patrick Gunneweg, met zijn bedrijf DUOCAR, al vanaf dag één als hoofdsponsor en naamgever betrokken bij het evenement kijkt ook uit naar de aankomende editie, “De afgelopen jaren waren de kampioenschappen bij SVV, PPSC en HBSS een groot succes. Het is hartstikke leuk dat er nu weer een Schiedamse club kan worden bijgeschreven als organisator van het evenement. Uiteraard zijn wij er ook weer bij.”

Tevens maakte de organisatie bekend vanaf heden af te stappen van het gegeven dat de organisatie word “gegund” aan de winnaar van het toernooi. “Dit om alle clubs de gelegenheid te kunnen bieden mee te dingen naar de organisatie.” aldus Keemink.

Supercup 2019

Tijdens het Schiedams kampioenschap 2018 werd de finale tussen Excelsior’20 en SVV (zo) door een beenbreuk van de SVV-doelman niet uitgespeeld en werden beide teams tot Schiedams kampioen uitgeroepen. De twee Schiedams kampioenen 2018 zullen zo betiteld blijven. Echter wordt er ook altijd een Supercup-wedstrijd tussen de Schiedams en Vlaardings kampioen gespeeld. De ploeg die Vlaardings kampioen Deltasport zal treffen komt voort uit de twee wedstrijden die SVV (zo) en Excelsior’20 in de competitie 2018/2019 tegen elkaar spelen.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter