Ruime overwinning PPSC op Overmaas

0

Na twee nederlagen heeft PPSC de volle buit weer binnengehaald. In Rotterdam werd Overmaas met 2-5 verslagen.

De Schiedammers stonden na amper een half uur spelen al op een comfortabele 0-3 voorsprong. Na deze bliksemstart liet ‘PP’ de touwtjes ietwat vieren en kwam de thuisploeg via een onterecht gegeven strafschop terug tot 1-3.

Na de verplichte onderbreking bleef PPSC de sterkere. Meerde doelpogingen bleven onbenut. In de slotfase sloegen de Schiedammers alsnog toe en liep het uit naar 1-5. Overmaas scoorde nog de 2-5, maar deze was alleen voor de statistieken van belang.

Trainer Jeremy Hagestein sprak van een zeer terechte overwinning. ,,We speelden in die beginfase echt fantastisch voetbal. Alleen kwamen we misschien wel te snel op 0-3 waardoor we die te makkelijk gingen spelen. Dus minder goed georganiseerd vanuit balbezit. Ik vind dat de spelers goede stappen maken maar af en toe moet je ze toch op hun flikker geven. Daarnaast vind ik dat zij de wedstrijd zelf moeten kunnen lezen. We staan op de ranglijst nog niet waar wij horen, want dat is blij plek drie of vier. Als alle koppies goed blijven staan moeten we de nacompetitie halen, want dat is ons doel”, sloot Hagestein af.