Meeuwenplaat wint bij Wippolder

0

Tegen het op de vierde plaats staande Wippolder werd in Delft een zeer boeiende strijd gestreden tussen twee goed voetballende ploegen.

Zoals te doen gebruikelijk scoorde Meeuwenplaat alweer in de tweede minuut van de wedstrijd en wel door Mitchel Ott die de brommer weer even had opgestart en voorbij de rechtsback van Wippolder vloog en de bal in de kruising joeg. Wippolder was niet van plan zich te laten wegspelen en ging voortvarend in de aanval. Eerst ging een bal via de lat over het Meeuwenplaat doel maar even later maakte de thuisploeg gelijk. Een speler van Wippolder werd anderuit geschoffeld binnen het strafschop en werd de terecht toegekende strafschop ingeschoten, 1-1.

De gehele eerste helft bleef boeiend en vooral spannend omdat beide teams vol de aanval zochten en menige gevaarlijke momenten ontstonden er voor beide doelen. Na de thee kantelde de wedstrijd in het voordeel voor de Hoogvlieters ook al omdat Yoeri Rombouts na de rust in het veld kwam voor Arthur Movjesjan. In de 54ste minuut caramboleerde de bal alle kanten op in een scrimmage en kon Mitchel Ott op een gegeven moment inkoppen 1-2.

Slechts één minuut later scoorde Mitchel zijn derde doelpunt van de wedstrijd omdat de aalvlugge de bal ontfutselde bij zijn directe tegenstander en op het doel af snelde en de keeper kansloos liet 1-3. In de 85ste minuut werd Yoeri Rombouts op rechts weggestuurd. Vanaf rand strafschopgebied kon Yoeri op doel schieten maar hij gaf de bal hard en laag voor omdat uitblinker Mitchel Ott alweer klaar stond om de taaie Wippolder ploeg definitief de genadeklap toe te dienen.

Zaterdag aanstaande speelt Meeuwenplaat thuis voor de volgende KNVB bekerronde en wel om 18.00 uur tegen vierdeklasser SDV. Meeuwenplaat wil beslist nog een ronde verder komen en zal in de sterkste opstelling het veld ingaan.