Mahmut Sonmez terug in Nederland wegens priveomstandigheden

2

Mahmut Sonmez is weer terug in Nederland. De voormalig aanvaller van onder meer Leonidas, Barendrecht en Kozakken Boys verliet Nederland onlangs voor een avontuur in Turkije. Een verslechterde thuissituatie was echter reden voor Sonmez om weer terug te keren.

In de zomer vertrok Sonmez naar Kirsehir Belediye Spor maar dat avontuur houdt nu op. “De situatie van mijn vader is de laatste maanden zeker niet vooruitgegaan. Ik heb toen gezegd: Ik ben 28. Ik ga lekker voetballen en werken dicht bij mijn familie.”, vertelt  Sönmez tegenover Voetbal247.nl.

Waar en of Sonmez gaat spelen is nog niet bekend.

Overig Nieuws
2 Comments
  1. Winni Kiksen avatar
    Winni Kiksen zegt

    Kom maar lekker weer bij Barendrecht spelen, we hebben je hard nodig!

  2. Winni Kiksen avatar
    Winni Kiksen zegt

    En sterkte met je vader!

Laat een antwoord achter