Heracles ligt dwars: ‘Geen kunstgrasverbod in eredivisie’

53

Heracles is eigenhandig voor het verbod op kunstgras in de eredivisie gaan liggen. De club uit Almelo wil graag op het kunstgras blijven spelen en dreigde om dat te bewerkstelligen zelfs naar het CAS te stappen.

Door de nieuwe regeling, die vanaf 2021 in zal gaan krijgen clubs die op gras spelen een groot bedrag van de inkomsten uit Europees Voetbal. Heracles zal in die situatie ongeveer een miljoen euro per jaar mislopen.

 

53 REACTIES

  1. Ik roep al een hele tijd, of gewoon gras of anders in een andere divisie spelen, knvb is toch overal de baas in voetbalwedstrijden zijn ook hun wedstrijden niet die van twee clubs dus een verbod op kunstgras kan dan toch ook alleen al om blessures te voorkomen.

  2. Woon als Rotterdammer in Almelo, van mij mogen ze er helemaal uit gegooid worden, eigenwijze club, eigenwijze supporters die bijna allemaal ook nog eens voor 020 zijn en een rot matje in hun mini stadionnetje, er uit met die gasten, knapt Almelo alleen maar van op!!!!!

  3. Almelo ja daar zit toch een bedrijf dat ten cate heet. Denk dat de voetbalclub Heracles het wel ziet zitten om op echt gras te gaan spelen. Maar ja de maker TEN CATE van het kunstgras bepaald het denk ik in ALMELO