Geen goals bij restant SVV (za) – HermesDVS

0
Foto: Mischa Keemink

In 4E is er in het restant van de wedstrijd SVV (za) – Hermes DVS niet gescoord. De Schiedamse derby werd een aantal weken geleden in de 86ste minuut bij een 0-8 tussenstand in het voordeel van de bezoekers gestaakt doordat de thuisploeg door blessure gevallen niet genoeg spelers meer op de been kon brengen.

Saillant detail was dat de thuisploeg de wedstrijd vanavond hervatte met acht spelers. Uiteindelijk gaat het duel de boeken in met een 0-8 eindstand.

Door de overwinning stijgt de ploeg van oefenmeester Richard den Ouden 1 plaats en staan de blauwhemden nu op de 10de plaats met zes punten uit evenveel wedstrijden. SVV (za) is met 1 punt de vice rode lantaarndrager. De zaterdagvoetballers van VFC zijn de trotse koploper met 2 punten voorsprong op het Rotterdamse VOB.