DISCUSSIE: Draai de grensrechters om en een doorgebroken speler neerhalen is een penalty

9

9 REACTIES

  1. Grensrechters omdraaien; (eigen spelers staan dan inderdaad nooit buitenspel) is hetzelfde als buitenspel afschaffen.
    Ik zou clubgrensrechters afschaffen, alleen nog neutrale grensrechters. De scheidsrechter kan prima bepalen of een speler buitenspel staat. Doet ie nu ook, ze laten regelmatig de clubgrensrechters staan. En voor die paar uitballen heb je geen grensrechter nodig.

  2. Stom idee. Michel Feenstra, dan wordt het spel nog oneerlijker en krijg je alleen maar meer irritatie. En grensrechter gaat echt geen buitenspel vlaggen als zijn eigen partij in die positie scoort. Afschaffen kan denk ik ook niet helemaal.

  3. De clubgrensrechter is de grootste ergernis die er is. Zelfs tijdens een oefenwedstrijd op dinsdag elke keer onterecht die vlag omhoog. En dan zo trots erbij staan. Verschrikkelijk. Heel snel afschaffen. Bijdrage per lid KNVB onhoog en vaker neutrale grensrechters vanuit de KNVB aanstellen.

  4. Misschien een bodycam of gopro installeren op beide clubgrensrechters. Bij twijfel kan de scheidsrechter direct handelen. Het spel zal wel vaak stil gelegd worden, daarom ook gelijk invoeren, bij 2x onterecht vlaggen of nalatigheid is doelpunt of penalty voor de tegenpartij.