WCR (zo) met goed spel langs SEP

0

WCR zondag 1 mocht 30-9 voor het eerst voor de competitie thuis spelen tegen SEP uit Delft.

Vanaf de eerste minuut kon je zien heo deze wedstrijd zou gaan verlopen. WCR liet meteen zien dat er voor SEP niks te halen viel op sportpark de Omloop.  WCR was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Dit resulteerde dan ook in een vroege treffer. In de 9e minuut passeerde Jeremy vd Ent meerdere spelers en legde de bal netjes terug randje zestien. Daar stond Sharondly Joaquin die de bal keurig in de hoek plaatste. 1-0!

Hierna bleef WCR aanvallen, maar ontbrak de juiste eindpass. Met de 1-0 stand werd er dan ook gerust!

Na de rust ging WCR vrolijk verder waar het mee bezig was. SEP kon geen potten breken tegen de formatie van WCR.  In de 2e helft werd er door WCR beter om gegaan met de kansen en werden ze zorgvuldiger uitgespeeld.  WCR kreeg een corner en die werd getrapt door Serdar Kolay. De bal kwam goed voor en Rilgillio Ramsubagh kon bij de 2e paal vrij inkoppen. 2-0! Niet lang hierna werd er een goede combinatie gespeeld tussen Serdar Kolay, Jeremy vd Ent en Jeffrey v Veen. Deze laatste was het eindstation en kon de 3-0 binnen schieten. Hierna kwamen Marchelli Lima en Edmelson Santana voor Sharondly Joaquin en Rilgillio Ramsubagh in het veld.

Rond de 70e minuut werd een corner van Mitchel Keikes binnen gewerkt door Thijs Langstraat. Hij maakte hiermee zijn eerste treffer voor de geel-blauwen uit Rhoon.
Na deze goal werd er voor de laatste keer gewisseld. Kevin Francois maakte na een blessure zijn rentree en mocht Frank Weeda vervangen.

SEP kreeg in de 78e hun enige kans op doel van de wedstrijd. Maar deze bal smoorde in de verdediging.  In de 80e minuut werd de laatste goal van deze wedstrijd gescoord. Kevin van Veen wist zijn broer Jeffrey van Veen te bereiken op links na een aanval over meerdere schijven. Jeffrey van Veen kon uiteindelijk van zeer dichtbij in de korte hoek scoren. 5-0!

Al met al een mooie uitslag tegen een erg zwakke tegenstander. Het spel van WCR leidde tot genoeg vermaak aan de kant en maakte de zonnige dag nog beter.

Tot de volgende keer langs de lijn.  Tot dan!