WCR (zo) behaalt wederom grote zege

1

WCR zondag 1 mocht 14-10 voor de competitie thuis spelen tegen Pretoria. WCR speelde deze week in een iets andere samenstelling dan vorige week. Door wat blessures en afwezigheden kregen deze keer wat andere spelers de kans zich te laten zien.

WCR begon wat onwennig met een te laag baltempo. Ze gaven weinig weg, maar creëerden zelf ook te weinig.  Toch kon er vrij vlot gescoord worden. In de 6e minuut wist Kevin Francois met een diepe pass Rilgillio Ramsubagh te bereiken. Hij omspeelde de keeper en kon rustig binnen schieten. 1-0!

Hierna volgde een periode van slordigheden. Net verkeerde keuzes of te weinig willen doen om het spel te verbeteren.

In minuut 23 kwam de bal vanaf rechts voor, maar werd de bal verdedigd. Toch wist Jeffrey v Veen de bal in de zestien weer op te pikken en schoot meteen beheerst binnen. 2-0.

De wedstrijd kende daarna wat blessurebehandelingen en was daardoor wat onrustig. Er werden niet echt goede kansen meer uitgespeeld en de wedstrijd kabbelde voort tot aan de rust.

Na de rust had WCR iets goed te maken ten opzichten van de eerste helft. Pretoria hoopte met wat wissels een ander spelbeeld te creëren. Dit had WCR snel gezien en ongevaarlijk gemaakt. In de 50e minuut werd Sharondly Joaquin diep gestuurd. Hij kon de bal opzij leggen voor Rilgillio Ramsubagh die voor leeg doel binnen kon tikken. 3-0.

WCR had inmiddels hun juiste inzet terug en kreeg legio kansen. In de 55e minuut speelde Mitchell Keikes de bal op Serdar Kolay. Hij wist de bal langs de keeper in het doel te krijgen. 4-0.

WCR wisselde Rilgillio Ramsubagh voor Jeremy vd Ent en Marchelli Lima voor Sharondly Joaquin.

In de 66e werd Jeffrey v Veen onderuit gehaald in het strafschopgebied. Een penalty volgde. Deze werd door specialist Mitchell Keikes goed ingeschoten. 5-0. WCR kreeg veel corners deze wedstrijd en deze waren vaak erg gevaarlijk. In de 74e minuut werd een corner van Mitchell Keikes door Jeremy vd Ent binnen geschoten. 6-0.

In de laatste 10 minuten werd er nog 2x gescoord door WCR. Jeffrey v Veen kon zijn 2e en 3e doelpunt maken van deze wedstrijd. Hiermee was zijn hattrick een feit. 8-0 was dan ook de eindstand.

Uiteindelijk heeft WCR gedaan wat het moest doen. Veel goals gemaakt en vooral de 2e helft goed aanvalsspel op de mat gelegd.

Rilgillio Ramsubagh werd na de wedstrijd tot Man of the Match gekozen.

Volgende week speelt WCR om 14.00uur uit bij Kethel Spaland.

Basisopstelling:  Joey Driest, Mano Cruden, Thijs Langstraat, Kevin Francois, Kevin de Groote, Mitchell Keikes, Kevin van Veen, Sharondly Joaquin, Jeffrey v Veen, Rilgillio Ramsubagh, Serdar Kolay
Wissels:  Jeremy vd Ent, Marchelli Lima, Luuk Otte
1 reactie
  1. Remco Zuijdam zegt

    Leuke opzet omdat de 3de en 4de klassers bij elkaar te zetten …………

Laat een antwoord achter