Ruud Lubken nieuwe voorzitter DONK

0

Ruud Lubken is de nieuwe voorzitter van sv DONK. Het erelid van de Goudse zondag derdeklasser laat op de website van de club weten trots te zijn maar lang te hebben getwijfeld.

“Sinds november 2017 kwam de vraag al of ik wilde overwegen om voorzitter te worden. Ik was in principe de enige waarvan men dacht dat die het zou kunnen en willen. Willen hangt inderdaad af van je zelf en je privé omgeving en of je er zelf achter kan staan.

Maar kunnen. Wat moet je als voorzitter kunnen, dat is best lastig denk ik. Ik heb wel de ervaring van 25 jaar voorzitter Jeugdcommissie en 2 periodes als voorzitter van de Jubileumcommissie, en 12 jaar secretaris van het bestuur, maar nu ben je voorzitter van de gehele club en wat dan.. Mensen feliciteren je met het aanvaarden van deze functie, maar waarvoor… je weet dat je je ook allerlei sores op de nek haalt.”

Klik hier voor het gehele betoog van Ruud Lubken.