Meeuwenplaat pakt eindelijk de winst

0

Mooi weer, veel publiek en weer veel goals in de wedstrijd tegen het Delftse Concordia. De wedstrijd was nog geen 5 minuten oud en Meeuwenplaat stond met 2-0 voor dankzij goals van Yoeri Rombouts en Mitchel Ott. Tien minuten later alweer 2-2 want de Meeuwenplaat defensie blijft wekelijks een gemakkelijk te nemen veste.

Vlak voor rust weer Yoeri Rombouts die er voor zorgde dat de Meeuwen met een 3-2 voorsprong de rust in ging. Evenals de voorgaande wedstrijden werd er direct na rust gescoord tegen de Meeuwen en was het 3-3 en 3-4 voor Concordia. De tegenstander liet zien hoe moeilijk de tweede klasse is en hoe makkelijk de Meeuwen werden overklast.

Deze keer stonden Wesley van Gils en Lesley Bax centraal, achterin maar ook dit was geen succesvol verdedigingsblok. Gelukkig voor Meeuwenplaat was de voorhoede weer in vorm en waren Yoeri en Mitchel een ware plaag voor de Delftenaren en scoorden zij beiden waardoor Meeuwenplaat deze keer met 5-4 aan het langste eind trokken.

Meeuwenplaat doet weer een klein beetje mee door de drie punten binnen te halen.

Volgende week gaat Meeuwenplaat om 14.00 uur SVV bestrijden in Schiedam en heel moeilijk moet het niet zijn om nog eens drie punten binnen te slepen.

Laat een antwoord achter