Leen’s voetbalweersverwachting: Warm weekend

0

Vandaag was een prima herfstdag met zonnige perioden en sluierbewolking.

Komende avond en nacht zijn er opklaringen en er staat een zwakke tot matige wind uit het zuiden.. Het wordt een zeer zachte nacht voor de tijd van het jaar. De minimum temperatuur daalt naar rond de 16 graden.

Morgen zijn er flinke zonnige perioden en het blijft overal droog. De matige wind waait uit het zuiden tot zuidoosten. Aan zee kan er zo nu en dan een krachtige wind voorkomen. De wind voert wel zeer warme lucht voor de tijd van het jaar aan. Op veel plaatsen kan de zomerse grens van 25 graden worden gehaald. Het blijft overal droog.

In de nacht van zaterdag op zondag koelt het af naar 15 graden. Dit is vrijwel de normale waarde voor overdag voor deze tijd van oktober.

Zondag begint met zonnige perioden, maar in de loop van de dag krijgen we met meer bewolking te maken. Het lijkt een groot deel van de dag nog droog te blijven. Pas later in de middag of avond bereikt een gebied met enige neerslag onze regio. Voor het zover is kan het nog rond de 20 graden worden. De matige tot krachtige wind waait uit het zuiden tot zuidoosten.

Vanaf maandag minder warm en licht wisselvallig zomerweer. Maxima tussen 16 en 18 graden.

Zaterdag: 100% kans op doorgaan van de wedstrijden van het 1e elftal

Zondag:   100% kans op doorgaan van de wedstrijden van het 1e elftal

Meer informatie over het weer kunt u vinden op   www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

Laat een antwoord achter