‘Karsdorp keert terug naar Nederland’

48

Rick Karsdorp staat volgens de Italiaanse media voor een terugkeer naar Nederland. De rechtsback lijkt door zijn geringe kans op speeltijd stil te blijven staan en AS Roma wil de speler graag komend seizoen weer inzetten.

De Italiaanse media. die het niet over clubs hebben, lijken te mikken op een terugkeer naar Feyenoord.

48 REACTIES

  1. Internet ten top….. Italiaanse media gooien een naam van een club in de lucht en 3 dagen later is Karsdorp al contractspeler van Feyenoord…… Manmanman…. Wat een fake-berichtkop weer!

  2. Feyenoord is een Reveletatie Centrum geworden wat een beleid daar niet normaal pak toch je eigen jeugd die jongens zijn weer de klos vinden ze gek dat ze vertrekken heel stom hij wou toch weg zijn geld wolven en dan op hangende pootjes weer terugkeren man man

  3. Karsdorp is in mijn ogen een aanwinst. Teminste een fatsoenlijke back met een goede vootzet die Jørgenson weer laat scoren. Daarnaast begrijp ik dat niet roepen dat hij gefaald heeft, ik dacht dat hij weg moest vanwege bonje met de trainert.