HOV/DJSCR wint topper bij Haastrecht met 10 man

0

Vandaag reisde HOV/DJSCR af naar Haastrecht de nummer 2 uit de competitie en waar vorig jaar met ruime cijfers werd verloren dus iedereen was op zijn hoede al was dat in de openingsfase niet te zien, HOV/DJSCR begon slecht aan de wedstrijd en dat resulteerde na 7 minuten meteen in de 1-0 voor Haastrecht.

Het leek vanmiddag wel of HOV/DJSCR het nodig had om achter te komen want meteen na deze tegenslag nam het elftal de wedstrijd in handen en kwamen er kansje en dat resulteerde in de 18e minuut in de verdiende gelijkmaker de vanmiddag ongrijpbare Yassin Marhoub kreeg de bal aan de linkerkant en passeerde enkel spelers of ze er niet stonden en schoot beheerst de bal in het netje.

Nog geen 6 minuten later konden de bezoekers weer juichen het was Rachid El Khalifi die aan de rechterkant door brak en een loepzuivere voorzet gaf op Maurice v/d Linden en die kopte de 1-2 binnen.

In de 35e minuut een prima voorzet vanaf de rechterkant op Rachid El Khalifi die de bal vrij kon in koppen maar zijn tegenstander sprong in zijn rug en iedereen ging er vanuit dat de scheidsrechter de bal op de stip zou leggen wat ook een logisch zet zou zijn geweest maar deze ambitieuze scheidsrechter wuifde het weg en vond dat er niks aan de hand was tot ergernis van iedereen want dit was de kans om afstand te nemen van Haastrecht wat totaal geen grip had op HOV/DSJCR.

Toch gingen de bezoekers niet met een voorsprong de rust in want na een slordigheid aan HOV/DJSCR kant kwam in de 42e minuut Haastrecht op gelijke hoogte totaal tegen de verhoudingen in maar ja dat telt niet de vrijstaande spits kopte de bal achter Aitor Spetter en was de ruststand 2-2.

De 2e helft was nog geen 3 minuten oud of de scheidsrechter trok rood voor Rachid El Khalifi die zich nergens van bewust was maar de scheidsrechter beweerde dat hij een trappende beweging maakte na een lucht duel waar beide spelers op de grond kwamen dus moest HOV/DJSCR nog minimaal 42 minuten met 10 man verder spelen.

Toch was daar niks van te merken want iedereen had zoiets een tegenslag hoort erbij maar vandaag gaan die drie punten mee naar Rotterdam, In de 59e minuut kreeg de eerder genoemde Yassin Marhoub de bal aangespeeld en hij schoot van 25 meter de bal stijf in de kruising  en stond HOV/DJSCR met 10 man weer voor.

5 minuten na deze voorsprong was het weer Haastrecht dat de gelijkmaker binnen schoot maar gelukkig was het de middag van Yassin Marhoub want hij schoot in de 69e minuut de bezoekers weer op voorsprong 3-4 , Haastrecht probeerde het spel naar zich toe te trekken met soms ook kansen maar de verdediging van HOV/DJSCR gaf geen krimp en toen in de 85e minuut weer Yassin Marhoub  die zijn geweldige middag bekroonde met zijn 4e doelpunt en de stand op 3-5 bracht.

Toen de scheidsrechter voor het einde floot was de ontlading groot aan HOV/DJSCR en toen ook nog de uitslagen van de andere velden bij iedereen binnen kwam en HOV/DJSCR naar de 3e plaats is gestegen was de vreugde nog groter .

Groot compliment aan het gehele team voor de mentaliteit en overwinningsdrang en natuurlijk een apart compliment voor de grote kleine man van deze middag Yassin Marhoub.

Volgende week staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma want dan komt het Haagse SV Erasmus naar Rotterdam .