HOV/DJSCR speelt frustratie van zich af

0

Vandaag moest HOV/DJSCR spelen tegen ASW een ploeg die net als vorige week NOC Kralingen nog geen punten had, iedereen was gewaarschuwd want vorige week liet HOV/DJSCR zich afbluffen en gaven ze de punten na een bijzonder slechte wedstrijd weg en hielpen ze daarmee NOC aan de eerste punten.

De uitstekende scheidsrechter van dienst floot om 14:05 af voor deze wedstrijd en in de openingsfase gebeurde er weinig al liet ASW zien dat ze niet waren gekomen om op de aanval te spelen, maar toch was het eerste gevaar voor het doel van HOV/DJSCR een voorzet vanaf de linkerkant ging via het hoofd en hand van Maurice v/d Linden uit het strafschopgebied en dan is er maar een optie voor de scheidsrechter om de bal op de stip te leggen, bij vele ging het scenario van vorige week weer door zijn hoofd om achter te komen tegen een ploeg die niet veel zal aanvallen maar gelukkig voor HOV/DJSCR stopte Aitor Spetter de strafschop en bleef het 0-0.

Na 19 minuten begon de thuisploeg zich beter in de wedstrijd te spelen en dat leverde kansen op met een grote kans voor Rachid El Khalifi maar zijn doelpoging ging nog net naast de rechterkant van de paal, 3 minuten later de 1-0 voor HOV/DJSCR maar het vlaggen van de grensrechter van ASW die vandaag er echt zin in had en soms leek of hij vliegtuigen aan het binnen halen was zoveel vlagde had succes want de scheidsrechter keurde het doelpunt af, maar 2 minuten later was het dan wel daadwerkelijk 1-0  en weer was het Rachid El Khalifi die de bal achter de keeper van ASW schoot.

Na dit doelpunt bracht dezelfde El Khalifi binnen de minuut de stand ook op 2-0 maar ook deze werd weer afgekeurd door het vlag signaal van de grensrechter van ASW.

HOV/DJSCR liet zich niet ontmoedigen en bleef de aanval zoeken en na 28 minuten was het uit een voorzet van Mikey v/d Zalm Rachid El Khalifi die de 2-0 binnen schoot.

ASW kon hier niks tegen overbrengen want de gast heren hadden zich een doel gesteld en dat was om de frustratie van de nederlaag van vorige week van zich af te spelen.

En na 36 minuten was het Armine Marhoub die met een droge schuiver van de linkerkant de keeper voor de 3e keer de bal uit het net liet halen , in de laatste minuut van de 1e helft ging v/d Zalm op avontuur en werd tegen de grond gewerkt in het strafschop gebied en de scheidsrechter gaf hier ook een strafschop voor, normaal gesproken is Rachid El Khalifi de man voor deze klusjes maar deze gaf Mikey v/d Zalm de kans om een doelpuntje mee te pakken en deze pakte dit ook met 2 handen aan en zo stond het bij rust 4-0 waar het eigenlijk 6-0 had moeten staan.

Na rust een zelfde beeld en maakte Maurice v/d Linden na een goede actie aan de linkerkant de 5-0 , en wat je vaak ziet in een wedstrijd die eigenlijk al bij rust gelopen is wordt het spel iets minder en dat leverde zowaar in de 55e minuut een kans op voor ASW en een doelpunt maar de scheidsrechter zag hier voorafgaand een overtreding in en keurde het doelpunt af.

HOV/DJSCR zocht weer de aanval en kreeg de kans om de score verder uit te breiden maar het leek op een gegeven moment of ieder wilde scoren en daardoor de rust niet bewaarde voor de goal.

In de 70e minuut kwam ASW weer voor het doel van Aitor Spetter en kreeg de ere treffer al protesteerde iedereen de scheidsrechter keurde dit doelpunt goed en was het 5-1.

HOV/DJSCR wisselde er flink op los en bracht Hippoliet van Eeckhout , Nourdin Akacher en Hardo Kloppert in voor Mikey v/d Zalm , Michael ten Cate , Zohair Hasnaoui .

Ok na deze wissels bleef het kansen regenen voor HOV/DJSCR maar werd er aan de andere kant ook veel ruimte weg gegeven wat soms tot gevaarlijk situatie leidde.

Het slot akkoord was voor de man die in de 1e helft al twee keer sccoorde te weten Rachid El Khalifi die in de laatste minuut de 6-1 via een strafschop op het bord zette en meteen floot de scheidsrechter af, HOV/DJSCR speelde een eerste helft van hoog niveau maar verzuimde in de 2e helft het doelsaldo nog verder op te krikken en dat was het enige smetje op deze middag maar al met al ging het publiek tevreden naar huis en door deze overwinning staat HOV/DJSCR op een gedeelde 5e plaats waar de eerste 6 na deze competie zich plaatsen voor de kampioens competitie.

Volgende week om 14:00 de uitwedstrijd bij Haastrecht dat vandaag met 3-1 won bij Wanica Star.

Laat een antwoord achter