Ook speciaal afscheid voor Kuyt en Van der Vaart bij Nederlands elftal

17

De KNVB neemt rondom het Nations League-duel met Duitsland afscheid van twee grootheden van het Nederlands voetbal die zowel voor hun clubs in binnen en buitenland als Oranje ontzettend veel hebben betekend: Dirk Kuyt en Rafael van der Vaart.

Tijdens de Nations League – kraker met Duitsland op 13 oktober in de Johan Cruijff Arena zal de schijnwerper ook gericht zijn op Rafael van der Vaart en Dirk Kuijt.

Van der Vaart voetbalt nog bij Esbjerg in Denemarken, maar is gestopt als international. Dirk Kuijt sloot in 2017 zijn carrière af met de landstitel bij Feyenoord. Hij zet inmiddels de eerste stappen op het trainingsveld als coach van Feyenoord O19.

17 REACTIES

  1. Afscheid van seedorf van het schip Houtman ffraiser de wolf en de gebroeders van de kerkhof wat een bond wat een lachertje zijn we toch geworden ik hoor Cruijff lachen daarboven.