NRC publiceert geluidsfragmenten besloten vergadering: ‘Ambities Feyenoord City niet realistisch’

Feyenoord moet ruim 30 miljoen euro bezuinigen op het ontwerp van het nieuwe stadion. Dat meldt het NRC op basis van een interne presentatie. Uit diezelfde presentatie blijkt dat de ambities niet realistisch zijn. Geluidsfragmenten van die presentatie zijn door het NRC Handelsblad gepubliceerd.

Feyenoord heeft volgens projectleider Berg twee keuzes gehad. De eerste was om het stadion duurder te maken en de lening ook te verhogen. Daar is echter niet voor gekozen. De tweede optie, het verlagen van de bouwkosten, is uiteindelijk de keuze geworden.

Klik hier voor het gehele NRC-Artikel.

5 REACTIES

 1. Het NRC is een KLOTE krant
  Want alles wat zei niet willen maken ze zwart kijk maar na die aanslag in Amsterdam zij zijn de enigste krant doe Wilders beschuldigen terwijl dat helemaal niet bewezen is
  Dus geloof deze onzin niet

 2. Nou, hoeft toch niet geheimzinnig over te worden gedaan zeg. Belachelijk.
  Top secret… sooooo we hebben een plan bedacht joh dat in zal slaan als een bom. Heeeeeeeeeeeel geheimzinnige geluisfragmenten, kgb pentagon fbi mogen het aaaaaaabsoluut niet horen hoor.
  Want… we gaan een nieuw stadionnetje bouwen lollllllllllllllllllll.
  Gewoon huis tuin en keuken nieuws en ook nog eens een waardeloos voornemen want de Kuip is voor de fans Heilig. Voor cijferaars weer niet maar daarom komt dat malle city er ook niet.

 3. Het akkoord komt in november. Dit is stemming makelij door de renovatie ellende. Die 30 miljoen aanpassen van de begroting gaat echt lukken en is Het beste voor Feyenoord. Renoveren kost 300 miljoen en dan ben je over 20 jaar weer aan de beurt