Marcly Manuela (Noordwijk) mogelijk terug naar Nootdorp

Marcley Manuela vroeg eind vorig seizoen overschrijving aan van sv Nootdorp naar het naar de Derde Divisie gepromoveerde vv Noordwijk. Hij heeft echter de technische commissie van die club laten weten dat hij per direct stopt bij Noordwijk.

De overstap van sv Nootdorp naar de Duinwetering heeft hem helaas niet gebracht wat hij er van gehoopt had. De reden voor de komst naar Noordwijk was om te gaan spelen in het eerste elftal. Nadat hem uit gesprekken duidelijk werd dat hij in de nabije toekomst nog geen speelminuten in het eerste zou gaan maken, heeft hem tot dit besluit doen komen.

Reglementen

De speler zegt uit te zien naar een nieuwe club, maar dat schrijven de reglementen niet toe. Hij kan wel zijn overschrijving intrekken en mogelijk weer voor sv Nootdorp gaan uitkomen. Om die reden is er binnenkort eerst een gesprek met het bestuur.

Afhankelijk van dat gesprek (wil het bestuur Manuela weer terugnemen?), zal er vervolgens een onderhoud plaatsvinden met hoofdtrainer Dick Boereboom.