Leen’s voetbalweersverwachting: Zonnige zaterdag

0

Vandaag was het minder warm dan de voorgaande dagen, maar het bleef overwegend droog. In de middag liep de temperatuur op naar 16 graden.

Komende avond en nacht zijn er opklaringen en er staat maar weinig wind. Lokaal kan er nevel ontstaan en ook kunnen er mistbanken voorkomen. Het koelt af naar 5 graden.

Morgen zijn er flinke zonnige perioden en het blijft overal droog. De zwakke wind waait uit het zuiden tot zuidoosten. Dankzij de zon kan in de middag de temperatuur oplopen naar 16 graden. Aangezien er maar weinig wind staat zal het nog vrij aangenaam aanvoelen.

In de nacht van zaterdag op zondag koelt het af naar 5 graden. Het waait dan nauwelijks.

Zondag zijn er eerst nog flinke zonnige perioden, maar in de loop van de dag krijgen we met meer bewolking te maken. Tot de avond blijft het vrijwel zeker overal droog.  De maximum temperatuur loopt op naar 16, lokaal 17 graden. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuidwesten tot westen.

Later op zondag en in de nacht naar maandag is er kans op enige regen. De minimum temperatuur daalt naar 8 graden. De zwakke wind waait uit het westen.

Maandag en dinsdag is er kans op neerslag, maar de zon zal ook niet ontbreken. Maandag wordt het 13, dinsdag 15 graden.

Zaterdag: 100% kans op doorgaan van de wedstrijden van het 1e elftal

Zondag:   100% kans op doorgaan van de wedstrijden van het 1e elftal

Meer informatie over het weer kunt u vinden op   www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

Laat een antwoord achter