Leen’s voetbalweersverwachting: Natte zondag

1

Afgelopen nacht was het nog warm, maar overdag stroomde minder warme lucht over onze regio uit. In de middag schommelde de temperatuur rond de 16 graden.

Later vanmiddag en vanavond en een deel van de nacht is de kans op enkele buien groot. De wind trekt tijdelijk weer wat aan uit het westen tot zuidwesten. Er kunnen lokaal windstoten voorkomen tot maximaal 70 km per uur.

Morgen overdag blijft het vrijwel overal droog. De matige wind waait uit het westen tot zuidwesten. In de middag loopt de temperatuur op naar 16 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag koelt het af naar 12 graden.

Voor zondag zijn de vooruitzichten nog enigszins onzeker. Een lagedrukgebied trekt over of net buiten ons land en de exacte positie van dit systeem is bepalend voor de hoeveelheid wind. Volgens de laatste berekeningen van vanmorgen lijkt het met de wind bij ons dan mee te vallen, maar een kleine verandering van de positie kan dus nog voor een andere uitkomst zorgen. Morgen en zondag zijn de laatste berekeningen op mijn weersite te lezen!

Het is wel vrijwel zeker dat zondag een kletsnatte dag zal worden. De meeste neerslag wordt in de loop van de middag en in de avond verwacht. Het wordt bij een krachtige wind uit het noorden hooguit 14 à 15 graden.

Maandag en dinsdag vrijwel overal droog, al is er eerst nog kans op een lokale bui.  Er zijn zonnige perioden en wolkenvelden. De wind is meest matig van kracht uit het noorden tot noordoosten. De temperatuur komt in de middag uit op 14 à 15 graden.

Zaterdag: 100% kans op doorgaan van de wedstrijden van het 1e elftal

Zondag:   90% kans op doorgaan van de wedstrijden van het 1e elftal

Meer informatie over het weer kunt u vinden op   www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

1 reactie
  1. Arjan Fase zegt

    Smeerpijp

Laat een antwoord achter