KNVB ontkent nieuwe stadion te pushen

De KNVB heeft op schriftelijke vragen van de supportersvereniging van Feyenoord ontkend de bouw van het nieuwe stadion in het plan Feyenoord City te pushen. Er is ook geen geheim overleg gevoerd, zoals De Telegraaf afgelopen zaterdag meldde onder de kop ‘Een Cultclub of Topclub.’

”Het standpunt van de KNVB is dat het Nederlands voetbal er baat bij heeft dat we naast de JC Arena nog een groot stadion in Nederland hebben dat voldoet aan de internationele normen. Zoals dus een nieuwe of vernieuwde Kuip. Dat is dus wat anders dan dat we specifiek Feyenoord City ondersteunen (dat is ook veel breder dan alleen het stadion).”

De FSV Feijenoorder noemt op zijn site het bericht van Telesport ”misleidend.” Wie het antwoord aan de supportersclub stuurde staat er niet bij. Het Feyenoord City-project werd destijds omarmd door de toenmalige directeur Eric Gudde, die nu de leiding heeft bij de KNVB.

6 REACTIES