KNVB: ‘Alle wedstrijden Betaald Voetbal komend weekeinde mogelijk uit programma’

Foto: John Groeneweg

De afgelopen week verschenen er berichten in de media over een op handen zijnde politiestaking. Als dit doorgaat, is er een mogelijkheid dat komende speelronde (14, 15 en 16 september) vanuit veiligheidsoverwegingen niet alle geplande wedstrijden in het betaald voetbal (Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie) door kunnen gaan.

Hierover onderhouden we nauw contact met de clubs en gemeentes. Zij werken momenteel al keihard aan alternatieven om dit weekend zoveel mogelijk wedstrijden te kunnen laten spelen, mocht de staking doorgaan en mochten de betreffende burgemeesters het doorgaan van de duels verantwoord vinden.

Zodra er meer bekend is, laat de KNVB dat direct weten.

3 REACTIES

  1. Dit kan toch niet mensen wie betaald de politie bij wedstrijden dat zijn wel de clubs gewoon laten spelen wordt het zelf een prio 1 en de agenten lekker een kaartje laten kopen. Deze wedstrijd moet weer ingehaald worden en als je dan niet kan heb je als seizoenkaart houder wel een wedstrijd minder maar ja wij moeten de politie meer gaan betalen zodat ze met een beter salaris ons kunnen beboeten ….