Heinenoord ruim langs Halsteren

Heinenoord oefende gisteren op eigen veld tegen de zondag hoofdklasser Halsteren. In de eerste helft was er sprake van goede felle wedstrijd van beide kanten.

Heinenoord kende grote periodes van balbezit die ook de nodige kansen opleverde en de verdiende 1-0 door Neall Mouthaan was het logische gevolg.

Door een ongelukkig botsing moest Ritchie Basoski met een enkel blessure het veld verlaten. Vlak voor de rust moest ook Richard Stolte naar de kant met een lichte blessure en de periode dat Heinenoord even met tien man stond wist Halsteren te profiteren en werd het 1-1 op slag van rust.

Trainer Ralph Kalkman bracht behoorlijk wat andere spelers in het veld maar ook de tweede helft wist Heinenoord het niveau keurig vast te houden en door een doelpunt van Jordey van Dam en twee doelpunten van Sander de Heus bleef de overwinning op Sportpark de Tienvoet.