Feyenoord eerste club met geboorteloket

5
Foto: WaterwegSport.nl

Feyenoord opent in samenwerking met sponsor Opel, de deuren van het Feyenoord-Geboorteloket. Kersverse ouders kunnen hun pasgeboren zoon of dochter aanmelden bij het Feyenoord-Geboorteloket en ontvangen daarmee een gratis lidmaatschap voor de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes.

De baby’s worden zo de jongste Feyenoord-supporters die de club kent. Geen enkele andere club in de wereld heeft een dergelijk fysiek loket. Eerder bleek uit de resultaten van ‘Het Grote Feyenoord DNA-onderzoek’ dat Feyenoord niet in je DNA zit, maar écht in je hart.

De liefde voor Feyenoord wordt vanuit je opvoeding meegegeven; door je ouders, je omgeving en je vrienden. Met het Geboorteloket, geeft Opel ouders de kans de liefde voor Feyenoord al bij geboorte letterlijk mee te geven.