Feyenoord eenvoudig langs NAC

Foto: WaterwegSport.nl

Robin van Persie heeft Feyenoord zondag eigenhandig voorbij NAC geholpen. De aanvoerder scoorde zelf tweemaal in de met 4-2 gewonnen thuiswedstrijd.

De Stadionclub startte fel aan het duel en zagen Van Persie het goede voorbeeld geven door de 1-0 te scoren. Daarna kregen de Rotterdammers meer mogelijkheden, maar gescoord werd er niet. Wel aan de andere kant waar Nijholt vanaf elf meter mocht aanleggen. Hij schoot de Bredanaars beheerst langszij.

Na de pauze was opnieuw Feyenoord de betere ploeg. Van Persie kopte eenmaal op de lat waarna de bal alsnog binnenrolde via de doelman van NAC Van Leer. Even later was het de voormalige steraanvaller van Arsenal en Manchester United zelf die de 3-1 binnen knalde alvorens Vilhena de beslissing compleet maakte. Nadien liet de Stadionclub de teugels wat vieren en kom Te Vrede de statistische 4-2 binnen schuiven. Botteghin was nog dichtbij 5-2, maar die had zijn vizier niet op scherp staan.

2 REACTIES