FC Dordrecht na melding KNVB: ‘Er wordt vrijdag om 13:00 pas een beslissing genomen’

0

Ondanks dat de KNVB meldt dat het duel tussen FC Dordrecht en FC Twente zeker door zal gaan houdt Fc Dordrecht nog een slag om de arm. Op de website van de club uit de Eerste Divisie stelt men dat de club en de burgemeester vrijdagmiddag pas een beslissing nemen.

FC Dordrecht meldt op haar website: ‘In verband met de landelijke politiestaking die morgen gepland staat, is er een aanzienlijke kans dat de wedstrijd FC Dordrecht – FC Twente (14 september 20:00 uur) wordt afgelast. Hierover volgt na overleg met de burgemeester vrijdagmiddag rond 13:00 uur een definitieve beslissing.’

Van de vier regioploegen uit het Betaalde Voetbal is alleen het duel van Excelsior volgens de KNVB zeker van doorgang. Over de duels van Feyenoord en Sparta is nog geen beslissing genomen.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter