Cornelissen (Kozakken Boys) accepteert schikkingsvoorstel

Kozakken Boys is akkoord gegaan met het schikkingsvoorstel dat de KNVB deed naar aanleiding van het handgemeen tussen assistent-trainer Ton Cornelissen en Katwijk-aanvoerder Robbert Susan.

Daardoor zal Cornelissen de komende vier wedstrijden niet naast hoofdtrainer Jasper de Muijnck plaats mogen nemen. Hij mist de duels met Rijnsburgse Boys, Koninklijke HFC (22 september), GVVV (29 september) en VVSB (6 oktober).

Dat valt te lezen in de voorbeschouwing op het komende competitieduel; de uitwedstrijd bij Rijnsburgse Boys. Daar zal Kozakken Boys op zoek gaan naar de eerste overwinning in de tot dusver teleurstellende seizoensstart. De Werkendammers bevinden zich met één punt uit drie duels op de laatste plaats in de Tweede Divisie.

Eerder was al bekend dat Susan twee wedstrijden schorsing kreeg. Aangezien hij één daarvan afgelopen zaterdag op bezoek bij Spakenburg (2-1 nederlaag) al uitzat, zal hij daarom alleen komende zaterdag de onderlinge confrontatie met VVSB missen.

1 REACTIE