Barendrecht krijgt tik bij De Treffers

Barendrecht heeft ook de tweede uitwedstrijd van dit seizoen, bij de Treffers in Groesbeek, verloren. De rood-witten gingen in Gelderland met liefst 4-0 onderuit. De doelpunten vielen steeds in de slotfase van de beide helften.

Barendrecht-trainer Albert van der Dussen kon weer beschikken over Max van Dijk. Achterin ontbrak nu Elson Almeida. Emilio Samsey schoof zodoende naar de rechterkant. Verder bleef het elftal dat HFC had geklopt intact.

De eerste kansen waren voor de Treffers. Sjoerd Ars mikte net over het doel van Barendrecht, een inzet van Aleksandar Jankovic werd door keeper Nick van der Ploeg gepareerd. Ook Barendrecht had een paar mogelijkheden, via Rowendly Martijn en Bas Mourits. Het bleef echter 0-0.

Na een half uur moest Max van Dijk een bal van de lijn halen en hield zo de bezoekers op de been. Toch ging het vlak voor de rust twee keer fout. Eerst kopte Pim Balkestein raak uit een vrije trap, 1-0. En nog voor de onderbreking maakte de gevaarlijke Jankovic er 2-0 van.

Na de rust met Burak Dogan voor Anass Masrhalmi probeerde Barendrecht wat terug te doen. Een afstandschot van Danny Monster vloog echter naast. Ook een kans voor Dogan leverde niets op. De andere invaller – Qjell Krolis – kwam net tekort voor het Treffers-doel.

Wat Barendrecht naliet, deed de thuisploeg stukken beter. Weer was het Aleksandar Jankovic die raak prikte, 3-0. En in de exta tijd werd het allemaal nog erger. Max van Dijk ging in de fout, Jankovic strafte het af, 4-0. Een gevoelige nederlaag in Groesbeek voor Barendrecht.

De Treffers – Barendrecht 4-0 (2-0). 38. 1-0 Balkestein, 43. 2-0 Jankovic, 82. 3-0 Jankovic, 90+1. 4-0 Jankovic.

Scheidsrechter Cairo, gele kaarten: Aarts (Barendrecht) en Sirvania (Treffers).

De Treffers: Kornelis, Sirvania, Jansen, Balkestein, Keukens, Van de Beek, Havar, Op den Camp, Jankovic, Ars en Maertzdorf.

Barendrecht: Van der Ploeg; Samsey (70. Krolis), Aarts, Van Dijk, Van Deelen; Navajas Sanchez (63. Dorst), A Cohen, Monster; Martijn, Mourits en Masrhalmi (58. Dogan).