Anthony Biekman per direct naar Barendrecht

0
Foto: Carlo Teunissen

Barendrecht heeft per direct de beschikking over Anthony Biekman. De ploeg van Albert van der Dussen heeft de aanvaller op het laatste moment aan de selectie toe weten te voegen. Biekman is vandaag speelgerechtigd.

Van der Dussen moet het zaterdag in ieder geval stellen zonder Daniël Esajas, die tot de winterstop ontbreekt nadat hij in het oefenduel met Zwaluwen geblesseerd raakte. Ook buitenspeler Ramy Salem is nog minimaal tot de winterstop uitgeschakeld als gevolg van een blessure die hij eind vorig seizoen opliep.

Vooral in de voorhoede is het dus puzzelen voor de trainer. Hij kan zaterdag wel weer beschikken over Jeffrey Aarts: de centrale verdediger zat in de openingswedstrijd nog een schorsing van vorig seizoen uit, maar is tegen HFC weer inzetbaar.