Weinig spelersbewegingen bij Rotterdamse clubs te verwachten

4
Foto: Mischa Keemink, VKSportphoto.com

Vrijdagavond sluit voor de Nederlandse clubs de transfermarkt. In Rotterdam worden op de laatste dag weinig transfers verwacht.

Feyenoord

Bij Feyenoord heeft Martin van Geel de selectie al rond en is er geen beweging meer te verwachten. De geruchten omtrent een vertrek van Tonny Vilhena waren sterk maar volgens lijken volgen VI-journalist Martijn Krabbendam niet tot een vertrek te hebben geleid.

Ook Nicolai Jorgensen en Sven van Beek blijven gewoon in De Kuip. De geruchten over Eljero Elia (onhaalbaar) en Bryan Linssen (Vitesse) zingen ook rond. Bryan Linssen zelf stelt echter niet gehoord te hebben.

Excelsior

De Engelse aanvaller Marcus Edwards is door Excelsior vandaag als laatste gepresenteerd. De negentienjarige Edwards wordt gehuurd van Tottenham Hotspur FC. Hij maakt sinds zijn achtste deel uit van de jeugdopleiding van de Londense club. Bij Excelsior wordt er verder geen transfernieuws meer verwacht.

Sparta

Sparta heeft de selectie inmiddels rond. Met het het verlengen van de contracten van Bradley Martis en Deroy Duarte heeft Sparta de selectie rond en zal het pogen terug te keren naar de Eredivisie.

4 REACTIES