Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Vermeer, Nieuwkoop en Amrabat in basis

21

Feyenoord reist vandaag af naar Slowakije om het morgen op te nemen AS Trencin. Feyenoord reist met twintig man af.

Giovanni van Bronckhorst lijkt te gaan kiezen voor een basiselftal met onder andere Kenneth Vermeer, Bart Nieuwkoop en Sofyan Amrabat.

Vermoedelijke opstelling: Vermeer; Nieuwkoop, Van Beek, Van der Heijden, Verdonk; Amrabat, Toornstra, Clasie, Berghuis, Vente en Larsson.

21 REACTIES

  1. Ziek! Eerst bekend maken dat Justin je eerste keeper is. Speelt meer dan een prima pot, geeft je meteen een tastbare prijs. Dan nog geen week later, een neus in hart en nieren verkiezen boven je eerste keeper?! Ziek!!! Ja Vermeer in topvorm is goed, en ja een tobclub (ja met een b) mag zich in zijn handen wrijven. Maar dit slaat alles. Zwak niet meer niet minder

  2. Gio heeft een zonnesteek, eerst roepen Bijlow is eerste keeper en de eerste europese wedstrijd Vermeer in de goal. Zal ook prima werken voor het zelfvertrouwen van Bijlow Goede raad verkoopVermeer nu het nog kan, scheelt een hoop ellende.

  3. Als dat geen genieten word. Amrabat !!
    En Nieuwkoop na 59 min eruit denk ik zomaar blessure maybe. Ik hoop het niet maar ik ben reeel.
    Voorin moet Vente het weer doen en straks doet hij het en dan is zijn beloning 3e keus achter Jorgensen die bijna altijd 12 wedstrijden mist in seizoen.