Vacature: Leerlingen Industriële reiniging, transport en afvalmanagement gezocht

0

Wat doen wij?

Reinigingswerkzaamheden bij bedrijven in verschillende sectoren. Wij werken voor grote nationale en internationale organisaties in aardolie- en gaswinning, voor chemie, nutsbedrijven, vuilverbranding en voor de overheid. Zo zijn wij betrokken bij alle industriële reinigingsactiviteiten van Shell en NAM, maar ook ‘de garage om de hoek’ met een reinigingsvraag helpen wij graag met onze diensten. Door samenwerking met onze gespecialiseerde zusterbedrijven kunnen wij onze klanten een totaalpakket leveren op het gebied van milieudienstverlening. Kortom: overal waar ons specialisme nodig is zijn wij inzetbaar.

Hogedrukreiniging en vacuümreiniging

Twee van onze belangrijkste reinigingsmethodes zijn hogedrukreiniging en vacuümreiniging. In hogedrukreiniging zijn wij door jarenlange ervaring, gespecialiseerd materieel en deskundig personeel met recht een expert te noemen. Ook vacuümreiniging, waarbij we met een speciaal voertuig met grote zuigcapaciteit vaste en vloeibare stoffen snel en probleemloos opzuigen, speelt een belangrijke rol in onze dienstverlening. Naast reiniging zorgen wij voor de afvoer van het gebruikte reinigingswater of de opgezogen vloeistoffen.

Wat leer je van ons?

Als je bij ons komt werken, zorgen we dat jij je snel thuis voelt. De eerste weken staan meestal in het teken van training en het leren kennen van onze organisatie. Afhankelijk van welke functie je gaat bekleden leren we jou alles wat nodig is om snel aan de slag te kunnen in de praktijk.

Met plezier naar je werk

Werken bij ons betekent uitdagend en afwisselend werk in een dynamische (milieu)technisch interessante wereld. Mensen die met plezier naar hun werk gaan vinden wij erg belangrijk. Daarom investeren wij graag in flexibel werken, een interessante bonusregeling en vitaliteit. Wij hebben volop aandacht voor de gezondheid en het welzijn van jou en jouw collega’s. In ons eigen landelijke opleidingscentrum maken we iedereen vertrouwd met de nieuwste technieken. Door continu te investeren in kennis en vaardigheden, werk je bij ons altijd volgens de meest recente inzichten en richtlijnen.

Interesse?

Ben jij een jong gezond persoon van 18 jaar of ouder die flexibele uren wil draaien? Wil jij direct een leuk salaris verdienen en certificaten behalen?

Neem dan contact op via info@havenjob.nl voor meer informatie.

Andere baan?

Ben jij op zoek naar een andere baan kijk dan hieronder voor diverse vacatures. U kunt ook altijd uw CV mailen naar michelfeenstra@voetbalrotterdam.nl. Wij zullen dan, indien mogelijk, zoeken naar een geschikte baan voor u.