UEFA voert derde Europese Beker toe aan agenda

6

Volgens het Duitse Bild komt er in 2021 een nieuw Europees toernooi. Het toernooi zou in het leven worden geroepen om de kleinere Europese landen te belonen en zodat zij zich in Europa ook kunnen meten.

De Champions League zal blijven bestaan en de Europa League zal verder worden ingekrompen. Voor Nederland, dat gisteren de elfde plaats op de Europese ranglijst weer terug wist te krijgen, zal er weinig veranderen.

Klik hier voor het artikel uit Bild.

6 REACTIES

  1. die loting is ook lekker eerlijk haha ajax had niet eens een keuze..vind het on eerlijk waarom mogen landen niet tegen elkaar in de eerste ronde..noem het gewoon competitie vervalsing want op deze manier zullen alle landen die er 3 of 4 mee hebben hoger kunnen eindigen dan bv ajax of psv.waarom niet gewoon de nr 1 van elk land in champions en zelfde voor nr’2 tegen elkaar etc