RVVH nipt onderuit in Sliedrecht

0

De mannenhoofdmacht van RVVH werkte zaterdag al weer zijn 2e oefenwedstrijd af. In Sliedrecht werden de degens gekruist met zaterdag-eersteklasser Sliedrecht. Trainer Ronald Hulsbosch had voor deze wedstrijd behoorlijk wat spelers meegenomen, met 20 man ging hij richting het baggerdorp(Sliedrecht). Na de pauze werden er 9 nieuwe spelers ingebracht.

RVVH zette van meet af aan veel druk, en al vroeg kwamen er mogelijkheden om de score te openen. Kader Diop nam als eerste de Sliedrecht keeper onder vuur, daarna kopte Brandon Konemann net over het doel na amper 13 minuten spelen. Enkele minuten later haalde Konemann weer de trekker over, maar dit strakke schot ging net langs de paal verloren. De kansen werden aaneen geregen door RVVH, maar het wachten was natuurlijk op die eerste goal. Halverwege de 1e helft leek het dan zover toen Gino Boers alleen op de keeper af ging, maar helaas wist Gino de keeper niet te omzeilen.

RVVH had gezien de mogelijkheden al met 0-2 of 0-3 kunnen of moeten voorstaan . Maar het was moeilijk om het vizier strak te krijgen deze wedstrijd. In de 25e minuut miste Kader Diop ook nog een honderd procent kans om de wedstrijd open te breken. Vlak voor rust viel er toch nog een goal. Sjoerd v/d Waal zette keeper Donovan Levestone op het verkeerde been en scoorde de 1-0 voor Sliedrecht. RVVH ging met een geringe achterstand de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft kwamen er weer verse krachten in het veld, alleen Ibrahim El KoubaI en Jessie Proost bleven staan. Keeper Tim Elkhuizen verdedigde zijn doel. De boys probeerden nog wel om op gelijke hoogte te komen, maar slaagden er niet in. Ook Sliedrecht liet niet zo heel veel meer zien in hun 1e oefenwedstrijd. Remon Luksch schoot in het laatste kwartier nog wel van afstand, maar zijn schot werd gekeerd door de keeper.

Na 90 minuten vond de scheidsrechter het welletjes en blies hij de wedstrijd naar het einde. RVVH heeft behoorlijk wat kansen gekregen en niet benut. Sliedrecht kreeg er weinig, maar was effectief in het afmaken. Daardoor ging de wedstrijd verloren.

Komende dinsdagavond start RVVH met het Ridderkerk Toernooi. De boys spelen dan hun 1e wedstrijd tegen Rijsoord. Op woensdagavond word de 2e wedstrijd afgewerkt tussen Bolnes en Slikkerveer.